John Borneman: Belonging in the Two Berlins - Kin, State, Nation - Sampson, Steven (Tidsskriftet Antropologi, 1993)
John Borneman: Belonging in the Two Berlins - Kin, State, Nation Anmeldes af Steven Sampson