Anne Knudsen & Lisanne Wilken: Kulturelle verdener: Kultur og kulturkonflikter i Europa - Alsmark, Gunnar (Tidsskriftet Antropologi, 2019)
Anne Knudsen & Lisanne Wilken: Kulturelle verdener: Kultur og kulturkonflikter i Europa Anmeldes af Gunnar Alsmark