John Arundel Barnes: A Pack of Lies - Towards a Sociology of Lying - Raahauge, Kirsten Marie (Tidsskriftet Antropologi, 2019)
John Arundel Barnes: A Pack of Lies - Towards a Sociology of Lying Anmeldes af Kirsten Marie Raahauge