Ditte Benzon Goldschmidt: Oprindelige folks rettigheder i Norden: Den historiske og aktuelle situation for grønlændere, samer og de oprindelige folk i Ruslands sibiriske områder - Oreskov, Claus (Tidsskriftet Antropologi, 1996)
Den historiske og aktuelle situation for grønlændere, samer og de oprindelige folk i Ruslands sibiriske områder Anmeldes af Claus Oreskov