Laura Gilliam & Eva Gulløv (med bidrag från Karen Fog Olwig och Dil Bach): Children of the Welfare State. Civilising Practices in School, Childcare and Families - Hjortsjö, Maria (Tidsskriftet Antropologi, 2019)
Laura Gilliam & Eva Gulløv (med bidrag från Karen Fog Olwig och Dil Bach): Children of the Welfare State. Civilising Practices in School, Childcare and Families Anmeldes af Maria Hjortsjö