Signe Howell & Marit Helhuus: Fjern og Nær. Socialantropologiske Perspektiver på Verdens Samfunn og Kulturer. - Veber, Hanne (Tidsskriftet Antropologi, 1996)
Socialantropologiske Perspektiver på Verdens Samfunn og Kulturer. Anmeldes af Hanne Veber.