AT STANDSE STRØMMEN: Om religionsantropologisk: ikonoklasme og fremtidens antropologi - Højberg, Christian Kordt (Tidsskriftet Antropologi, 1996)
CAROLINE HUMPHREY AND JAMES LAIDLAW: The Archetypal Actions of Ritual: A theory of ritual illustrated by the Jain rite of worship. Oxford: Clarendon Press 312 sider. ISBN 0-19-827788-1. Pris: £ 30.00 (hbk.). ISBN 0-19-8279477. Pris: £ 14.95 (pbk.). IAN KEEN: Knowledge and Secrecy in an Aboriginal Religion: Yolngu of North-East Amhem Land. Oxford: Clarendon Press 1994.368 sider, illustreret. ISBN 0-19-827900- Pris: £ 35.00 (hbk.).