Mary Haour-Knipe & Richard Rector (eds.): Crossing Barders. Migration, Ethnicity and AIDS. - Seeberg, Jens (Tidsskriftet Antropologi, 1996)
Crossing Barders. Migration, Ethnicity and AIDS. Anmeldes af Jens Seeberg