ETNOGRAFEN - Borges, Jorge Luis (Tidsskriftet Antropologi, 1997)
Fra El Hacedor (1960), Emece Editores S.A., Buenos Aires, Argentina. Tidsskriftet Antropologi takker forlaget Basilisk for tilladelse til at genoptrykke teksten, der foreligger pa dansk i „Borges - en antologi". Sjakalens Beduinserie, 1983; redigeret og oversat af Per Aage Brandt, Irma Kobak, Annemarie Salomonsen og Karl Erik Schblhammer.