Annelies Moors: Women, Property and Islam. Palestinian Experiences, 1920-1990. - Rasmussen, Lene Kofoed (Tidsskriftet Antropologi, 1998)
Palestinian Experiences, 1920-1990. Anmeldes af Lene Kofoed Rasmussen