Edvard Hviding: Guardians of Marovo Lagoon: Practice, Place and Politics in Maritime Melanesia. - Liep, John (Tidsskriftet Antropologi, 1998)
Practice, Place and Politics in Maritime Melanesia. Anmeldes af John Liep.