ÅNDELIG FØDE - Laugesen, Peter (Tidsskriftet Antropologi, 1998)
Man kan altid diskutere, hvem det egentlig er, der brovter her, mens Clifford Brown puster Smoke Gets in Your Eyes gennem trompeten, men den tredelte strofe, hvoraf huskeren har glemt midterstykket, har selvfølgelig en funktion i digtets fortælling.