Søren Kristiansen & Hanne K. Krogstrup: Deltagende observation. Introduktion til en forskningsmetodik - Holmberg, Lars (Tidsskriftet Antropologi, 1999)
Introduktion til en forskningsmetodik. Anmeldes af Lars Holmberg