Kirsten Hastrup: A Place Apart. An Anthropological Study of the Icelandic World: Anmeldes af Christina Ax - Ax, Christina (Tidsskriftet Antropologi, 1999)
Kirsten Hastrup: A Place Apart. An Anthropological Study of the Icelandic World. Anmeldes af Christina Ax