Tine Damsholt & Frederik Nielsson (red.): Ta fan i båten. Etnologiens politiska utmaningar: Anmeldes af Kirsten Rønne - Rønne, Kirsten (Tidsskriftet Antropologi, 1999)
Etnologiens politiska utmaningar. Anmeldes af Kirsten Rønne