Gerd Baumann: Contesting Culture. Discourses of Identity in Multi-ethnic London: Anmeldes af Jonathan Schwartz - Schwartz, Jonathan (Tidsskriftet Antropologi, 1999)
Discourses of Identity in Multi-ethnic London. Anmeldes af Jonathan Schwartz