Margot Badran: Feminists, Islam and Nation. Gender and the Making of Modem Egypt: Anmeldes af Anne Margrethe Rasmussen - Rasmussen, Anne Margrethe (Tidsskriftet Antropologi, 1999)
Gender and the Making of Modem Egypt Anmeldes af Anne Margrethe Rasmussen