NILS GUNDER HANSEN: Interviewet af Kirsten Marie Raahauge: COOL TEORI OG ROMANTISK CIVILISATIONSKRITIK - Raahauge, Kirsten Marie (Tidsskriftet Antropologi, 1999)
COOL TEORI OG ROMANTISK CIVILISATIONSKRITIK