D. P. Martinez (ed.): The Worlds of Japanese Popular Culture. Gender, Shifting Boundaries and Global Culture. - Rasmussen, Lisbeth Ekstrøm (Tidsskriftet Antropologi, 2000)
Anmeldes af Lisbeth Ekstrøm Rasmussen