S. Abram & J. Waldren (eds.): Anthropological Perspectives on Local Development. Knowledge and Sentiments in Conflict. - Mogensen, Hanne O. (Tidsskriftet Antropologi, 2000)
Anmeldes af Hanne O. Mogensen