Henriette Buus: Sundhedsplejerskeinstitutionens dannelse. En kulturteoretisk og kulturhistorisk analyse af velfærdsstatens embedsværk - Johannessen, Helle (Tidsskriftet Antropologi, 2002)
Anmeldes af Helle Johannessen