Claus Oreskov (red.): Tundraens og tajgaens folk. En antropologisk, religionssociologisk, folkloristisk og biologisk fremstilling af de russiske urfolks situation i dag - Skvirskaja, Vera (Tidsskriftet Antropologi, 2002)
Anmeldes af Vera Skvirskaja