EN ANEKDOTISK ANMELDELSE - Schwartz, Jonathan (Tidsskriftet Antropologi, 2002)
C. WRIGHT MILLS: Den sociologiske fantasi. (The Sociological Imagination. 1959) Oversat af Tom Havemann, forord ved Michael Hviid Jacobsen. København: Hans Reitzels Forlag 2002. 248 sider. ISBN 87-412-2462-0. Pris: 298,00 kr.