MASKULINITETER MELLEM ‘COCKFIGHT’ OG ‘DRAG KINGS’ - Hansen, Rasmus Præstmann (Tidsskriftet Antropologi, 2002)
RACHEL ADAMS & DAVID SAVRAN (eds.): The Masculinity Studies Reader. Oxford: Blackwell Publishers Inc. 2002. 382 sider. ISBN 0-631-22660-5 (pb). Pris: £16.99.