Sofie Danneskiold-Samsøe, Yvonne Mørck & Bo Wagner Sørensen: „Familien betyder alt“. Vold mod kvinder i etniske minoritetsfamilier - Kvale, Katja (Tidsskriftet Antropologi, 2013)
Anmeldes af Katja Kvaale