DISKUSSION - Højer, Lars; Sjørslev, Inger; Blok, Anders; Henkel, Heiko; Simonsen, Asger F.; Amlund, Toke K.; Rømer, Lars; Grue, Astrid; Vega, Christina; Nielsen, Morten; m.fl. (Tidsskriftet Antropologi, 2013)
Lars Højer: Hvilke ting? Hvilke relationer? Hvilke verdener? Inger Sjørslev: Hvorfor skal forskelligheder være ontologiske? Anders Blok: Med Wittgenstein på kanten af antropologiens sprogspil? Heiko Henkel: Hvad kan „mangfoldige verdener“ gøre for os? Asger F. Simonsen, Toke K. Amlund, Lars Rømer, Astrid Grue og Christina Vega: Rejsen til planeterne M&M Morten Nielsen: Respons Morten Axel Pedersen: Respons