Forord - Jacobsen, Charlotte Bredal; Kristensen, Dorthe Brogaard; Rønne, Kirsten (Tidsskriftet Antropologi, 2010)
Antropologer har studeret magi, siden faget trådte sine barnesko. I dag, hvor antropologien er blevet en gammel dame, er indsigterne fra de første skridt stadig væsentlige. Det viser dette særnummers artikler med al tydelighed.