TILLYKKE LÉVI-STRAUSS – OG TAK! - Fock, Niels (Tidsskriftet Antropologi, 2008)
Jeg vil i dag ikke tale om Lévi-Strauss som Hero! Hellere vil jeg snakke om ham som min Hero, som den, der i min sidste studietid bragte lys og ånd til faget og gjorde mig til antropolog, hvor jeg førhen blot havde været etnograf.