Garbi Schmidt: Muslim i Danmark – muslim i verden. En analyse af muslimske ungdomsforeninger og muslimsk identitet i årene op til Muhammad-krisen - Rytter, Mikkel (Tidsskriftet Antropologi, 2007)
Anmeldes af Mikkel Rytter