Charlotte Holgersson, Pia Höök, Sophie Linghag & Anna Wahl: Det ordner sig. Teorier om organisation og køn - Nielsen, Tinna Christiansen (Tidsskriftet Antropologi, 2005)
Anmeldes af Tinna Christiansen Nielsen