DEN FLEKSIBLE GRÆNSE MELLEM SPISELIGT OG IKKE-SPISELIGT
DOI:
https://doi.org/10.7146/ta.v0i68.107030Abstract
Eksperimenterende feltarbejde i et kulinarisk grænseland
Downloads
Published
2013-12-01
How to Cite
Højlund, S., Selmer, B., Knakkergaard, L., Østergaard, J. S., Dahlgaard, V., & Bro, C. P. (2013). DEN FLEKSIBLE GRÆNSE MELLEM SPISELIGT OG IKKE-SPISELIGT. Tidsskriftet Antropologi, (68). https://doi.org/10.7146/ta.v0i68.107030
Issue
Section
Artikler
License
Ophavsretten til artiklerne i Tidsskriftet Antropologi tilfalder forfatteren.
Artikler publiceret i Tidsskriftet Antropologi må citeres, downloades og videresendes for ikke-kommerciel brug, under forudsætning af normal akademisk reference til forfatter(e) samt tidsskrift, årgang, nummer og sider. Artiklerne må kun genudgives med eksplicit tilladelse fra forfatter(e) og tidsskriftet.