Kollektivet som korrektiv — fortælleværksteder som kritik af neoliberalt selvarbejde - Krøjer, Jo; Hutters, Camilla (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2008)
Den etablerede uddannelsesvejledning initierer et selvarbejde, hvorunder de unge anspores til at arbejde individuelt med at træffe det rette uddannelsesvalg. De unge oplever uddannelsesvalget som et ensomt og belastende arbejde. Så hvad sker der, når unge kollektivt refl ekterer over at skulle vælge uddannelse? Artiklen præsenterer fortælleværksteder som metode til kollektive korrektioner af neoliberal regulering.