Linedans: Når frivillige og medarbejdere tager en svingom på velfærdsstatens travle gulv - Striib, Mona (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2020)
Mange af os vil gerne give en hånd med. Nogle står i en genbrugsbutik for Red Barnet, andre er med til at afvikle sportsstævnet for lilleputholdet, mens andre cykler en tur med en beboer fra plejecenteret. Den frivillige indsats er en naturlig del af vores samfund til glæde for os alle.