Anmeldelse af 'Tone og kampen for CV’et' - Grosen, Sidsel Lond (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2020)
Hvis man ser bort fra detektiver, rumagenter og så lige Vakse Viggos særegne kontorliv, fi ndes der ikke mange tegneserier om arbejdsliv. Og da slet ikke om det at få sig et arbejdsliv. Det er nu emnet for den danske grafi ske roman Tone og kampen for CV’et.