Malene Friis Andersen & Lene Tanggaard (red.) Tæller vi det der tæller? Målstyring og standardisering i arbejdslivet - Kristensen, Anders Raastrup (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2018)
At kan vejes og måles. Men er det godt at måle? Og måler vi det rigtige? Det er centrale spørgsmål i Tæller vi det der tæller. Antologien handler om, hvad målstyring og standardisering betyder for medarbejdernes trivsel, samarbejds-relationer og arbejdsopgaver.