Managementledelse og politisk detailregulering giver urimeligt hårde arbejdsvilkår - Stage, Ingrid (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2015)
U niversitetsloven fra 2003 satte en udvikling i gang på danske universiteter, som fundamentalt har ændret arbejdsvilkårene for de ansatte undervisere og forskere.