Fra professorvælde til regnearkstyranni - Ingemann, Jan Holm (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2015)
Med autoetnografisk afsæt analyseres det danske universitets transformation fra autonom akademia til hierarkisk styret koncern. Analysen gennemføres via et videnskabsteoretisk og institutionelt perspektiv. Videnskabsteoretisk forstås forandringen som opløsning af idealet om videnskabelig forskning som viden frembragt på baggrund i regnearkstyranni