Lärmiljøer, lärstrategier och synen på kompetens i omsorgsarbete - Bennich, Maria (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2015)
Kompetensfrågor før omsorgspersonal har under något årtionde diskuterats på nationell myndighetsnivå och resulterat i att flera utvecklingsprojekt genomførts inom äldreomsorgen. Artikeln behandlar omsorgspersonals syn på kompetens inom några verksamheter i äldreomsorgen och kopplar samtidigt samman dessa uppfattningar med organisatoriska førutsättningar før lärande.