Hvornår bliver arbejdspladsens rum stuerene? - Christensen, Peter Holdt (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2014)
Rum har stor indflydelse på vores arbejdsdag. Men inden for ledelsesdisciplinen er rum typisk udelukkende blevet overladt til arkitekter, hvilket der på mange måder er sund fornuft i. De har nemlig den faglige viden om bla. dimensionering og indretning af rum. De er dog ikke altid opmærksomme på, hvordan rum påvirker adfærd, hvilket kan føre til ubehagelig overraskelser, når det viser sig, at den nye bygning producerer stor utilfredshed med jobbet, eller at de nye lokaler ikke i tilstrækkelig grad understøtter samarbejde og videndeling.