Design af arbejdsrum — gennem etnografiske metoder og medarbejderinvolvering - Bjerrum, Eva; Fangel, Anne Bøgh (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2014)
Hvordan kan man bruge etnografiske metoder og medarbejderinvolvering i en proces til design af arbejdsrum? En proces, der giver arkitekterne input til design af gode arbejdsrum? En proces, der hæver diskussionen fra 'støj i storrum'-diskursen? En proces, der giver organisationen et afsæt til at udvikle de mentale rammer for arbejdet og styrke medarbejdertrivslen? Denne artikel kommer med bud på, hvordan det kan lade sig gøre både at udvikle organisationer og skabe ejerskab til nye arbejdsrum.