Bølger italesætter oplevelsen af arbejdsdagen - Grangaard, Sidse (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2014)
Denne artikel vil på baggrund af en workspace design-case fra mit phd.projekt beskrive udviklingen af begrebet 'bølger' og argumentere for, at der med bølger og bølgeøvelsen som grænseobjekt er skabt et redskab til de workspace designprofessionelles værktøjskasser. Et redskab, som kan italesætte den individuelle oplevelse af arbejdsdagen og bidrage til et fælles billede af organisationen blandt workspace design-processens parter.