Brugerinddragelse i arkitektoniske og organisatoriske designprocesser - Våland, Marianne Stang; Georg, Susse (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2014)
Kan rum, rummets design og de materielle artefakter, der anvendes til at visualisere et arbejdsrum, bruges som organisationsudviklingsværktøj? Denne artikel belyser nogle af de muligheder og udfordringer, der opstår, når ledelsen søger at iværksætte et organisationsudviklingsprojekt i forbindelse med et bygge- og indretningsprojekt; når ledelsen igangsætter ’en dobbelt designproces’, hvor hverken det organisatoriske design tages som præmis for arbejdsrummets design, eller omvendt.