"Jeg er bare en kalender-det kan man da ikke blive syg af?" - Pedersen, Pernille Steen (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2013)
A t flere og flere får psykiske helbredsproblemer er efterhånden en velkendt problemstilling. Nogle taler ligefrem om epidemier af især stress, depression og angst. At der fra regeringens side, fra virksomhedernes side og hos den enkelte er et ønske om at undgå, at psykiske problemer fører til sygefravær, synes oplagt. Men hvad kan vi gøre for at undgå langtidssygemeldinger på grund af psykiske pro blemer?