Det åbne kontor — en teknologi der fremmer interaktion og videndeling i arbejdet? - Bjerrum, Eva; Lauring, Jakob; Fangel, Anne Bøgh (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2007)
Det åbne kontor — en teknologi der fremmer interaktion