Ledelse skal kunne ses, høres og føles - Kristiansen, Verner; Meibom, Lars; Andersen, Lotte; Kristiansen, Verner; Meibom, Lars; Andersen, Lotte (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2005)
Samspillet mellem ledelsesret og medindflydelse skaber den fleksibilitet og dynamik, som er nødvendig i mødet med de udfordringer, som bla. globaliseringen stiller dansk erhvervsliv.