Indflydelse og medbestemmelse betaler sig — for begge parter - Bosse, Kurt (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2005)
Hvorfor er der så få arbejdsgivere, som har set det store ubrugte potentiale, der ligger i at give medarbejderne den nødvendige indflydelse? I denne artikel ser jeg nærmere på det gådefyldte fænomen, at arbejdsgivere har meget svært ved at lade medarbejderne på arbejdspladserne få indflydelse og medbestemmelse.