Uklare roller i postmoderne organisationer— om ledelse og selvstyrende grupper - Visholm, Steen; Visholm, Steen (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2005)
I denne artikel tages udgangspunkt i en psykoanalytisk tilgang til forståelsen af lederes og ansattes reaktioner på uklare roller i forbindelse med teamorganisering. På baggrund af analysen af en case fra en dansk industrivirksomhed argumenteres i artiklen for, at psykoanalysen vil kunne bidrage til forståelsen af dynamikker mellem ansatte internt og mellem ansatte og ledelse, hvorved der fokuseres på ubevidste og irrationelle aspekter af adfærd i organisationer.