Den første tid med VK-regeringen - Hansen, Henning (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2002)
Nu er der snart gået et år, siden den nye borgerlige regering kom til magten, og for nylig præsenterede beskæftigelsesministeren sin vigtige handlingsplan Flere i arbejde. Vi kan derfor sige, at nu er den nye regering trådt i arbejdsmarkedspolitisk karakter. Denne kommentar forsøger at analysere og vurdere den borgerlige regerings første handlinger og planer.