Italesettelse av arbeidsmiljø i bedriftsutviklingsprosesser - Kvadsheim, Henrik (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2002)
Representerer bedriftsutviklingsprosesser en mulighet for å vitalisere og integrere arbeidsmiljørelatert forbedringsarbeid? Med bakgrunn i erfaringene fra det norske forskingsprogrammet Bedriftsutvikling 2000 drøfter artikkelen hvordan integrerende arbeidsformer bør utfylles ved også å se på sosiale og politiske aspekter ved slike utviklingsprosesser. I artikkelen legges det spesielt vekt på å drøfte samspillet mellom arbeidsform, nøkkelaktører og relasjonelle forhold i slike prosesser.