Ledelseskonsulenters formning af forandringsprocesser — mellem strategiske "nødvendigheder" og politiske processer - Hagedorn-Rasmussen, Peter (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2001)
Organisatorisk forandring bliver i stigende grad 'outsourcet' til konsulenter. De fremstår som eksperter, som kan oversætte omverdenens forandringer til interne organisatoriske forandringer. I denne artikel belyses, hvordan forandringsprocesserne formes i dynamikken mellem de forskellige aktører og ledelseskoncepterne. På den baggrund analyseres perspektiver for at få prioritet til arbejdsmiljø i sådanne forandringsprocesser.